Obiecte de beton
fabricate la comandă

Panouri prefabricate pentru umbritoarele fixe a vitrajelor
Aceste panouri sunt utilizate pentru a oferi protecție solară și termică, precum și pentru a crea intimitate în spațiile interioare.

Panourile sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile ferestrelor și pot fi personalizate în funcție de preferințele tale.

Avantajele utilizării panourilor prefabricate pentru umbritoarele fixe a vitrajelor includ reducerea radiațiilor solare și a căldurii, protecția împotriva privirilor indiscrete și crearea unei atmosfere mai plăcute în interiorul clădirii. De asemenea, aceste panouri pot contribui la izolarea termică a ferestrelor, reducând astfel costurile de încălzire și răcire.

Beneficiar: Gnome Design SRL & IT Solutions SRL
Arhitectură: Openworks SRL
Foto credit: Pálfy Sándor, Ferencz Anikó

Blaturi pentru băi și bucătării
Blaturile de beton sunt apreciate pentru aspectul lor modern și durabilitatea lor.

Un blat de beton poate fi personalizat în funcție de preferințele tale. Poți alege forma, dimensiunea și culoarea dorită pentru a se potrivi perfect în spațiul tău. De asemenea, poți adăuga texturi sau modele speciale pentru a crea un aspect unic.

Este important să menționăm că blaturile de beton necesită o pregătire și instalare adecvată. Este recomandat să fie tratate cu produse de protecție pentru a le face rezistente la pete și umezeală. De asemenea, este important să le cureți cu produse de curățare cu ph neutru pentru a le menține aspectul inițial.

Beneficiar: Menta, Isabella Boutique Hotel
Foto credit: Ferencz Anikó

Ghivece

Ghivecele din beton fabricate la comandă pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. Poți alege dimensiunea, forma și culoarea ghivecelor pentru a se potrivi perfect cu spațiul tău și cu stilul tău de design. De asemenea, poți opta pentru finisaje speciale, cum ar fi texturi sau modele gravate, pentru a adăuga un aspect unic și original.

Un avantaj al ghivecelor din beton este durabilitatea lor. Betonul este un material rezistent la intemperii și poate rezista în timp, fără a se deteriora ușor. Acest lucru face ca ghivecele din beton să fie potrivite pentru utilizarea atât în interior, cât și în exterior.

Este important să menționăm că ghivecele din beton pot avea o greutate semnificativă, deci este necesar să te asiguri că structura ta poate susține acestea. De asemenea, este recomandat să adaugi un strat de protecție în interiorul ghivecelor pentru a preveni infiltrarea apei.

Foto credit: Ferencz Anikó

Cadă de duș
Betonul are o textură și o culoare distinctă, care poate crea un efect vizual interesant și poate transforma baia într-un spațiu elegant și contemporan.

De asemenea, cada de dus din beton poate fi personalizată în funcție de preferințele tale. Poți alege forma, dimensiunea și finisajul dorit pentru a se potrivi perfect cu designul băii tale.

Un alt avantaj al cadelor de dus din beton este că acestea pot fi realizate la comandă, ceea ce înseamnă că poți avea o cadă de dus unică și personalizată, adaptată nevoilor și preferințelor tale.

Este recomandat să aplici un strat de protecție pentru a preveni pătrunderea apei și a murdăriei în beton.

Beneficiar: Deicanto SRL/Isabella Boutique Hotel
Foto credit: Ferencz Anikó

Chiuvetă

O chiuvetă design din beton poate fi o alegere interesantă și modernă pentru baia ta. Chiuvetele din beton sunt apreciate pentru aspectul lor robust și durabil, adăugând un aer industrial și contemporan în spațiul de baie. De asemenea, betonul poate fi personalizat în diferite forme și culori, oferindu-ți posibilitatea de a alege un design unic și potrivit stilului tău. Este important să menționez că chiuvetele din beton necesită o întreținere adecvată pentru a preveni petele și deteriorarea în timp.


Beneficiar: Maria Chinde, Cluj-Napoca

Foto credit: Ferencz Anikó

Întrerupător, indicatoare
Un avantaj al obiectelor de design din beton este durabilitatea lor. Betonul este un material rezistent la uzură și poate rezista în timp, fără a se deteriora ușor. De asemenea, betonul poate fi personalizat prin adăugarea de pigmenți sau texturi speciale, pentru a crea un aspect unic și original.
Este important să menționăm că obiectele de design din beton pot avea o greutate semnificativă, deci este necesar să te asiguri că structura ta poate susține aceste obiecte.

Întrerupătoarele de design realizate din beton sunt o opțiune interesantă pentru a adăuga un element modern și industrial în decorul casei tale. Întrerupătoarele din beton pot fi personalizate în diferite forme și culori, oferindu-ți posibilitatea de a alege un design unic și potrivit stilului tău.


Foto credit: Ferencz Anikó

Iți plac aceste obiecte de design? Ai o idee inedită? Nu găsești soluție la o problemă de design și crezi că iți putem ajuta? Nu ezita, contactează-ne!