Mathias
manufactură de ciment

MATHIAS este o manufactură specializată în fabricarea obiectelor de beton personalizate și de comercializarea plăcilor de ciment decoartive. Misiunea societății noastre este să înfrumusețăm spațiul din jurul nostru pas cu pas.
Utilizăm tehnologia modernă GFRC (Glass Fiber Reinforced Concrete) o soluție care ne permite să facem betonul foarte puternic și cu o porozitate redusă, ceea ce înseamnă că putem obține unele produse subțiri chiar și de 10 mm.
Suprafețele astfel realizate devin foarte rezistente și pot să fie utilizate pentru mulți ani dupa o impregnare cu o solutie care asigura  protectie hidrofoba. Impregnarea cu nu schimbă culoarea și aspectul natural.
Utilizarea tratamentului garantează o scădere a capacității de absorbție și blocarea pătrunderii apei și a murdăriei în material. Datorită utilizării nanoparticulelor, suprafata impermeabilizata este pătrunsa profund și eficient, ceea ce face ca solutia să fie durabilă și rezistentă la condițiile meteorologice nefavorabile, inclusiv raze UV, eficient împotriva murdăriei, apei și umezelii. Pentru uz interior și exterior.
Indiferent dacă este vorba despre elemente de fațadă, chiuvete, blaturi de bucătărie, mobilier sau alte obiecte decorative, putem realiza produse personalizate în funcție de dimensiuni, forme și culori.
Echipa de specialiști lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege exact ce își doresc și pentru a le oferi soluții creative și estetice. Calitatea și atenția la detalii sunt priorități în procesul de fabricație, asigurându-se că fiecare obiect de beton este realizat cu precizie și că rezistă în timp. Dacă ești interesat să afli mai multe sau să discuți despre o comandă personalizată, te încurajez să contactezi manufactura de beton direct.

De ce sa alegi produsele noastre fața de cele care provin din fabricile mari?
Există mai multe motive pentru care recomandăm să comanzi de la o manufactură în loc de o fabrică. În primul rând, o manufactură este adesea specializată în producția unui anumit tip de produs sau într-un anumit proces de fabricație. Acest lucru înseamnă că pot avea o expertiză mai mare în domeniul respectiv și pot oferi produse de calitate superioară.
În al doilea rând, manufacturile pot fi mai flexibile în ceea ce privește personalizarea produselor. Ele pot fi dispuse să lucreze cu tine pentru a crea un produs care să se potrivească exact nevoilor și preferințelor tale. Pe de altă parte, fabricile pot fi mai orientate către producția în masă și pot avea mai puțină flexibilitate în personalizare.
În plus, comandând de la o manufactură locală, poți sprijini economia locală și comunitatea. Aceasta poate fi o opțiune atractivă pentru cei care doresc să susțină afacerile mici și să promoveze producția locală.

Suntem deschiși colaborărilor

Indiferent de anvergura proiectului, suntem aici să te ajutăm. La comenzi mari poți crea chiar și modelul tău personalizat.

Dacă ai nevoie de cantități mai mici, alege din produsele noastre aflate pe stoc! Oferim discounturi suplimentare arhitecților și designerilor de interior!